| توجه: این راهنما قدیمی شده است و گوگل ابزار و نشانی مربوطه را غیر فعال کرده است.
برای نمایه سازی بهتر در گوگل اسکالر، می توانید برای نشریه خود یک پروفایل بسازید.
https://support.google.com/scholar/troubleshooter/23941?hl=en راهنمای ساخت صفحه اختصاصی نشریه در گوگل اسکالر |
|
| Number of articles | 379 |
| Homepage URL | https://jfqhc.ssu.ac.ir |
| Contact name: | Journal of food quality and hazards control |
| Contact Email | jfqhc@ssu.ac.ir |
| اطلاعات لازم برای ثبت نشریه | |
| List of volumes | https://jfqhc.ssu.ac.ir/mag-volumes.php |
| List of issues | https://jfqhc.ssu.ac.ir/mag-issues.php?volume_id=1 https://jfqhc.ssu.ac.ir/mag-issues.php?volume_id=2 https://jfqhc.ssu.ac.ir/mag-issues.php?volume_id=12 |
| List of articles | https://jfqhc.ssu.ac.ir/mag-articles.php?mag_id=1 https://jfqhc.ssu.ac.ir/mag-articles.php?mag_id=24 https://jfqhc.ssu.ac.ir/mag-articles.php?mag_id=46 |
| Abstract examples (Persian) | https://jfqhc.ssu.ac.ir/article-1-44-fa.html https://jfqhc.ssu.ac.ir/article-1-46-fa.html https://jfqhc.ssu.ac.ir/article-1-1188-fa.html https://jfqhc.ssu.ac.ir/article-1-1239-fa.html https://jfqhc.ssu.ac.ir/article-1-1242-fa.html |
| Article examples (Persian) | https://jfqhc.ssu.ac.ir/article-1-44-fa.pdf https://jfqhc.ssu.ac.ir/article-1-46-fa.pdf https://jfqhc.ssu.ac.ir/article-1-1188-fa.pdf https://jfqhc.ssu.ac.ir/article-1-1239-fa.pdf https://jfqhc.ssu.ac.ir/article-1-1242-fa.pdf |
| Abstract examples (English) | https://jfqhc.ssu.ac.ir/article-1-44-en.html https://jfqhc.ssu.ac.ir/article-1-46-en.html https://jfqhc.ssu.ac.ir/article-1-1188-en.html https://jfqhc.ssu.ac.ir/article-1-1239-en.html https://jfqhc.ssu.ac.ir/article-1-1242-en.html |
| Article examples (English) | https://jfqhc.ssu.ac.ir/article-1-44-en.pdf https://jfqhc.ssu.ac.ir/article-1-46-en.pdf https://jfqhc.ssu.ac.ir/article-1-1188-en.pdf https://jfqhc.ssu.ac.ir/article-1-1239-en.pdf https://jfqhc.ssu.ac.ir/article-1-1242-en.pdf |
|
راهنمای مرتبط: نحوه ثبت مقالات منتشر شده در پایگاههای علمی در کاوشگر ویژهی اسناد علمی (Google Scholar) |
|